Дивна кицька

      Дивна кицька
   
Може день, а може й два,
Там, де стежечка крива,

Невловима і легка,
Ходить кицька до ставка.

Я дізнатись захотіла,
Що у кицьки  там за діло.

Рано вранці повз леваду
Йде вона, а я – позаду.

Так тихесенько крадуся,
Щоб не думала бабуся,

Мов, без дозволу купалась,
Щоб і кицька не злякалась.

От прийшли ми до води,
На землі її сліди.

«Мабуть, кицька, - шепочу,-
Тут гуляє досхочу.»

А  вона, оце так диво!
Рибку у ставку вловила!

Й не злякалася води!
«Киць-киць-киць, до мене йди!

Краще б ти впіймала мишку.»
Ми йдемо додому нишком.

Що робили, не скажу,
Бо я з кицею дружу.


Рецензии
Забавное стихотворение. Сюжет интересный, новый. Стихотворение легко читается и запоминается - по-настоящему детское. Удачи!

Любовь Томская   16.01.2013 00:22     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.