Пора наша року!

Десь там почулось те слово,
І віддаль побігла луна.
І сонце скотилось за гори,
Бо вже закінчилась зима!
І знову розквітли ті квіти,
І знову позеленіла трава,
І сонце промінням світило ,
Бо вже до нас йде весна!
Світліше, тепліше й ясніше
Це признаки нашої весни
Рясніши до нас линуть навіки-
Молоді й співучі вітри.
Й чекати я буду з надією літо-
Ту пору чарівну, грайливу й смішну,
Бо нині без літа птахи не співають,
Бо нині без літа мурав'ї не живуть.
А згодом і жовтії листя впадуть,
Покотиться струм серед лісного духу,
Посилиться хмара на небі велика-
І сонце закриє та.............


Рецензии