Iронiя долi

"Бери дам добру знижку, не вагайся",
- казав ,з обличчям хитрим, продавець
"Купи любов й зовсім не сумнівайся
та поклади самотності кінець..
У мене є асортимент чималий,
ще можна на замовлення зробити,
і навіть дуже популярно стало
хендмейд: як із невдахи красунчика зліпити.
А ще чимало є екологічних штучок:
вегетеріанців дамам подавай,
бо бачте м*ясо готувать не зручно,
тому для них придумали той рай.
І можна навіть принца, як у казці
та попит, як на лихо за межу
подай заявку, як за місяць вдасться
я імпортного мачо привезу.
Та бачу ти задумалась, не бійся
для тебе маю "економ варіант"
начитаний, інтелігентний, тихий
та й попиту немає на той крам.
Бери і на обгортку не дивися,
у нього руки й серце золоте
якщо не так,інструкція - звернися
до них вона в комплекті мабуть є.."

...І завагалась дівчина на лихо,
так їх багато, кругом голова
лишилась сама, без чоловіка
Взамін пухнасту кішку завела.


Рецензии