Моя Укра на

Як не любити тебе, Україно?
Густі ліси, солов'їний твій гай.
Як не любити тебе, Батьківщино?
Рідний природою дарений край.
Мамо моя, я тобою пишаюся,
Радуюсь завжди що ти в мене є.
Тебе не покину,з тобою лишаюся,
Рідна країна - це щастя моє!

Як не любити тебе, Україно?
Твій войовничий, співучий народ.
Як не любити тебе, Батьківщино?
Пісень чарівних, мелодії нот.
Ми тебе люба завжди вберігаємо,
Від негараздів, і від ворогів.
Нічого не треба нам, раді що маємо,
Все буде гаразд, і ти тільки повір!


Рецензии