Дитинство

Бува згадаєш, як маленька,
Мов сонце усмішка була.
Сидиш спокійнно біля неньки,
А за вікном цвіте весна.

Чого так сумно, чи здається,
Де ж та веселая пора?
Дитинство вже не повернеться,
Дитинства з нами вже нема.


Рецензии