Привиди спогадiв

моє серце раніше покривалося болем
при зустрічі з тобою
як і чоботи покриваються соляними плямами
при контакті з талим снігом

найкраще пам’ятаю тебе голим
прикритим зверху тільки мною
а в голові та нав’язлива гра чорно-білими гамами
це не є просто збігом

інколи думки стають рожевими
гарними й засвоєними
як розчин перманганату калію

я спокійна я тільки граюся своїми нервами
й ранами загоєними
їх в собі роздавлюю

все нормально справді розпач вже розсіявся
я напівпорожня

вже давно без різних бруднокровних примісів
вічності тотожна

я майже тебе забула чуєш більше не ховаю очі

тільки привиди колишніх спогадів лоскочуть


Рецензии