Дотриманi ритми, дотриманi рими

Дотримані ритми, дотримані рими,
І пильно відточено все до рядка.
Ці вірші калічні, всуціль пересічні
На осуд віддать не здригнеться рука.

Навіщо писати, свій біль виливати
В слова недоречні, порожні слова?
Робити - найкраще, не краще - то нащо?
Нездарне, безглузде - усе полова...

І знову до рання, клянуся - востаннє!,
Розкреслений аркуш віршами повнить.
І клятву ламати, і знов римувати,
Повіривши в дар свій хоча б і на мить.

19-30 грудня 2012


Рецензии
Черт, писать на украинском - прекрасно. Даже если ты выбираешь темы как Катя.

Тиндо   26.01.2015 23:12     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.