Муха

сидить муха на вікні
почала гадати:
на якому би гавні
яйця одкладати?

на коровяче не хо -
лапки погрузають,
на козине теж не то -
з шариків сповзає.

вирішила на людському
розвести потомство
склад та якість - по-любому
вдовольнить маляцтво.

ось і вийшло так, що люди
можуть буть корисні -
доки срати вони будуть
в мухи будуть дітки!


Рецензии
Верх остроумия, Красотулечка! Посмотри и мою Муху.
http://www.stihi.ru/2011/12/13/8843

Поэт и муха
Геннадий Юдин

Геннадий Юдин Лист Второй   08.01.2013 11:25     Заявить о нарушении