***

Моменти пролітають перед очима нестримно.
Сльози по щоках течуть безпричинно...
З кожною хвилиною душа замирає,
А з кожною думкою-серце зітхає.
Однак не подумайте, що сльози ті з горя.
Вони передвісники кохання і моря!
Хоч час наш плине вічно й без упину,
Моментами замира немов для почину.
Кожен із нас пам"ята той починок:
Саме в ті миті серце стає єдиним із двох різних половинок...


Рецензии