***

Слухай уважно, адже я повторюю двічі
Мені все одно, мені море стало приютом
Я просто востаннє прошу, поглянь у вічі
Чи ти пам'ятаєш той сніг, що сипав у нашому лютому?

Я, як ти знаєш, давно вже покинув палити
І мрії покинув, немає згубнішої звички
Ти, звісно, можеш продовжити сльози лити
А я - потерати в кишені порожньо-пусті запальнички

Чи легше тобі від того, що ми зустрілись?
Чи легше від того, що зараз світами йду я
Можливо, з тобою ми вже по-тихеньку злились
Та шторм вировий між нами все швидше дує

Я просто бажаю тобі не губити мрію
Іди собі тихо, повільно в глибини вод
Занадто поширено й часто від тебе млію
Світло між нами згасне. Тоді і приходь.


Рецензии