Свято Рiздва

Різдва веселий подих
Вирує біля хати
В полоні свят жаданих
Дива будем чекати.

Веселії колядки,
Всі -  змалку до велика,
Ми щиро заспіваєм -
Для серця мила втіха.

Із радістю ми кажемо,
За стіл усіх звемо!
 - Ісусе нарождається
- Так славімо його!


Рецензии