Рождество сегодня и вчера

Різдво, на вулиці зима...
Зібралась в гурті дітвора
І  роль у кожного  своя
Зійшла на небі вже зоря...

«Добрий же вечір  хаті вашій
Чи були б раді пісні нашій?
Ми вістку всім вам принесли
З нею обходим всі двори

Ця вістка всіх людей єднає
Та Сина-Бога прославляє
Як славлять Його небеса
Так  на землі кожна душа..»

«Спасибі Вам, дітоньки милі
За ваші побажання щирі
Що дім наш ви не обійшли
Прийміть подяку і дари»

І знову новий дім,  тепло
Та як усе було давно...
Нема там тої дітвори
Не сяють зорі так згори

А в тім, хтозна, можливо ми
Змінили все... Та як змогли
Змінити радість і добро
На дух байдужості і зло?

Не всюди одинакові столи
Закриті часто наглухо двори
Холод в серцях і хмари в небі
Кому відкриють двері при потребі?

Христос родився!Та чи радіють
Сьогодні зорі, ні-вони не вміють
Радіти там, де плаче біднота
Закрились хмарами,спадає їх сльоза...


Рецензии
На жаль, нам вже нічого не змінити.
Поплачемо, тай будем далі жити.

Дякую, що торкнулися душі.

З повагою,

Георгій

Георгий Цвикевич   03.02.2013 02:08     Заявить о нарушении
Щиро дякую! Хоч сум та ностальгія часом напливає, душа поплаче трішечки та й знов співає!!! Щастя вам!!!
Валентина

Валентина Горбатая   03.02.2013 08:29   Заявить о нарушении