Вночи в КульКах

Одна СоБак

У нас тут счас такый пейзаж,
Шо защыкнуЛыся вси аж
Самы собою двэры й намерТВ.
А ты зобач ходы до Вась, чы хто тут е шэ кроме Ась. Ага! УройСИ-К?
Ну, ж тип спецкамер ш.

И хай уш нас хоць фси шукай,
Чы атрымайЮць хоць атказ
Да на апрос: а хто там замМер?
Ну, шо. Сан Санича й нашла й? Чи на ражон ше лизь, ах, вша?
О так от  с Лай-Май Вай Куль !

Мы тут одны вночи в КульКах.
Да й во й кахХахЕмСИК улад Ш.
Ьо Е шэ й Шамбала… да шо Е?! Боец мий Кажэ, шо хана,
Колы схлопоЧэш ф пахана тип чэшкый з войСем.

Мы тут у Бродницы сховав
Оно ж якыйися радна.
А возхле б дома а ны коГА Й. Да ты куды! Да дай сюда!
Я доносю тфуи штана.
Раз ты… дур на.

А в нас ф синях однуть пожар.
Сётут да шось дымыть и шмаль.  Ха-ха! Да мы тут шося гоным!
Ну, Сара вынысла кросна.
А я йий тут шэ з два вугля.
Ну, бо золя Е попел?

Во так от гондэ фсяка-расн зараза й поймэ, шо мы Кажм
Помыз СоБоё, Х.
Ну, выныс-выныс я храка
Да й кынув-выкынув собац.
Хи-хи…
Соби
Пуд морДу сь.

Так рукы фгоРу!


Рецензии