Для щастя треба мало

У кожного із нас своя дорога,
У кожного із нас свої путі.
Когось дорога та веде до Бога,
А інший сам собі є Бог в житті.

Простій людині скільки в світі треба –
Ковток повітря свіжого щодня,
Над головою клаптик сонця й неба,
Й здоровою, щоб вся була рідня.

Для щастя треба мало: лиш би в світі
Снігами все очистилось від зла,
А навесні  буяла в повноцвітті
Земля моя, й калиною цвіла!

Щоб був Господь один, для всіх єдиний,
А ми ж – простими, Божими дітьми.
Любили край свій вічний, тополиний,
І залишались все-таки Людьми!


Рецензии
Прекраснi слова!

Инна Орлецкая   08.01.2013 02:18     Заявить о нарушении