породжую сум

безглуздість світла
породжує сум
тебе обіцяли
мені тебе обіцяли
Збирай речі
зараз поїдемо
під воду,можливо
навіть під землю
а зараз збирай речі
збирай
бери щітку,кота
і совість
не забудь її
пізніше,
планети стануть для нас
у коло
а зараз подорож
що вже б'є нестримним
ключем
богине, царице
сонце
і купа інших
зайвих
порівнянь
що вистрілять угору
як мої,
підліткові
полюції.


Рецензии