Нах вахс нихсёхт!

С калу да к Козл.
Иль СавМейСциМасць Чыслов

Мне сёння ниякавата.
Ну, спим – аж да двух часов.
А трэба ж адзначыць
Хаця п Нойвы ш Год.

Вот хананейцы…
Ани ш, хо, давно вш
Хану здзелали б
Са всяво фш.

Дык вот КА ВАТА б,
Таварыш Там Хто Сь…
Га? Нямашака
Ни Маш, а ни Гром? Да што Вы. Грамыка мы завш падчынён.

Схававсь я ад жанчынКИ СЬ
Как-та якойсь.
А тут… на! Це вилКИ П? Кипит тфой кацёл!

Сказана? Сделана.
Чаму ш без зубБоф?  Бофтай да й бовтай-ка сфой, друх, борщ.
Рас, ну, Анёл ты вша
Гонды а во, Х.

Мы йшли ат Тамары ш?
Куды ш зном прышоф?
Да тое жа хмары, й шо в Довськ о-ё-ё.

Ну, тут мы чыталы ш
Каски лясоф:
ЧысСел нямае ж. ано дэсь цыфрофк.

Чыста. Шыкарна.
Када ты шо?
Знаеш Правила.
Якоье? ХИ, Ёг.

А мякки знак ек?
Чаво эта ён?
Ну, вдарыв пальчык. Ну, й шо? Мы чая ж вжэ пампавали.
Нат Вали ий Наташок.

Корочый. Стрылец ты?
Жды ж Тройк.
Ох, запрагЖогт!

Ну, хто 21-га ракштён.
Рак? Лёфк?
Бегемот ш.

А ты счытай вжа ж:
2 + 1 = …

Равнивец не той ш
Траячок,
Шо чокнись ат сфой Симёрк.
Ды й Васи Пицёрк, х.

Загадка тут ёсця?
А ни ву лоб?
Так Новы-та Ход шо вш? Э!.. А-А ноль-ноль?

О так затыкаецц фсё.
Если есци бес содк.
Иль без разбор. Не пасПевШыс пас в вёдр.

Так вот Макар Чудров
Жаб в ров б.


Рецензии