Останнiй снiг

1.Неначе так далеко до весни,
А промінь на вікні залишив краплі.
Він танув не від самоти…
Він танув, мріяв та не плакав…

Сніг шепотів мені крізь скло:
«То не сльоза була… Була любов…»

Приспів:

Не витримав тепла,
Не витримав кохання…
Та нескінченая  вода
Залишилась між нами!

Його зима пішла
Не втримала кохання…
На все життя вона одна
Залишилась між нами…

2.Сміливо білим подихом летів
І близько прижимався, тихо мріяв…
Останнім бути не хотів,
Та на вікні писав  «Нечий я!»

Сніг шепотів мені крізь скло:
«То не сльоза була… Була любов…»


Рецензии