Якщо хочеш, не стримуй голос, кричи!

Перші строки у році народжує сум,
Потягевич і стукіт, знесіння додому…
Що стискає потоки закоханних дум,
Підкидає до сонця, й роняє додолу.
Ліхтарик -  єдиний ознак вночі,
Безодня сяйва посеред лісу,
Якщо хочеш, не стримуй голос, кричи!
Нехай все погане вийде до біса!


Рецензии