Вальс

"А":
У сні з тобою танцювали вальс,
Колись навічно об'єднав він нас.
Ти пам'ятаєш музику, слова?
Від щастя мліла моя голова...

На відстань серця мене підпустив,
І залишився назавжди мотив
Моєї віри у твою любов,
Її відчути дуже хочу знов.

Ми рахували кожен в танці крок,
Неначе вчили для життя урок.
Мене кружляв ти, доленько моя,
Найщасливіша в цілім світі я!


Рецензии