про спогады

полетіла душа від тіла,
і зникла примарою білою.
нутрощі у крові киплять,
атоми у вогні горять.

від спогадів будем блювати,
найлегше - життя обірвати.
коли здасть нервова система -
підем  проти системи.


Рецензии