Нехай вона добром...

Присвячую милій подрузі Людмилі

Різдво Христове

На світ народилась
Божа дитина ,
Щоб були ми думками краще …
Віддай же  душі своєї малу частину
Хоч одній людині, що блага бажає …
Нехай вона добром засяє ,
Як зірка  Віфліємської ночі...
І свято надії ,
І радість настане ,
І щастя подивиться в очі…


Рецензии