Запорошило

ЗапорОшило снігом дні,
захололи дУші спустошені,
ми з тобою, мов на війні,
мов на святі гості непрошені.
Розбивається слів кришталь
і впивається в серце скалка,
закували ми душі в сталь,
і...
згубили щось поміж сварки!
Оселилася в нас зима,
і мовчанка, немов пустеля,
стала наша любов німа,
стала наша любов, мов скеля.
Ти один, та і я сама,
а так просто було сказати,
- Ти пробач, я кричу дарма,
я не хочу тебе
відпускати!
Зупинися! Лиши надію!
Серед сотень образливих фраз,
ми втрачаємо часточку мрії,
ми втрачаємо часточку нас!


Рецензии
Эх, Тай, как жалею, что могу улавливать только мелодику!

Александр Парунов   10.01.2013 20:06     Заявить о нарушении
Спасибо, Александр! Здесь смысл стиха в том, чтобы люди берегли свою любовь и не позволяли ссорам и обидам разрушить чувство.

Таисия Цыбульская   15.01.2013 10:38   Заявить о нарушении