Пiсля кiнця свiту

... а мрії в мене як і Ваші...
 брутальніші хіба що...
навіщо мені золота ті гори...
 ну думки в мене звичайно такі самі
 хоча не треба найкрутіші сани...
...о мрії мої небуть...
 звучать зовсім як небуть...
 невпорядковані здається Вам...

насправді чи я хочу бути сильна
 така самісінька як той Ван Дам...

та я йому ще стрінги (червоні) поносити дам... )

живи і мрій... живи і мрій....

НЕ МИСЛИМО СВОГО ЖИТТЯ БЕЗ МРІЙ!!!!!!!!!

насправді хто що мріє..
 ховає все подалі...
крутити чи вертіти....
 кудисть звідсіль подалі...

Бо засосе тебе Вк.. на весь сезон...
не витягнуть з заметів ні Буйвол ні Бізон...

живи і мрій... живи і мрій....

НЕ МИСЛИМО СВОГО ЖИТТЯ БЕЗ МРІЙ!!!!!!!!!!!

(ПОДАЛЬШІ СЛОВА БІЛЬШЕ ЯК ПОБАЖАННЯ)
ЛЮБОВІ І КОХАННЯ
 ДРУЖБИ І СТОСУНКІВ
 БЛИЗЬКИХ .... і далі
 і просто подарунків...

НЕ МИСЛИМО СВОГО ЖИТТЯ БЕЗ МРІЙ!!!!!!!!!!


Рецензии