Доля

Те -  що неможливо збагнути..
З ним - доводиться нам жити...
Обійти - а в відповідь почути....
Забути все....забути.....

Так не повинно бути...
Щось помінялось в світі ....
Бавиться нами доля...
Та й вона невільна.....

Вирвать із себе долю...
Шлях свій переписавши..
Те - що болить до БОЛЮ ...
Те - чого так чекав ти.....

Знаю - це неможливо...
Долю не переписати...
Хоч не малий вже хлопчик....
ТАК ХОЧЕТЬСЯ ВІРИТИ В МРІЮ....


Рецензии