не судилося

я мовчки погляну на тебе, скажу "не судилося,любий"
коханий мій, як зараз важко тебе відпускати
та вже ти нічого не вдієш, стомилась шукати..
то вперше й востаннє шукала я твої губи

я подумки прошепочу "я поруч з тобою"
і тихо піду,бо триматись не маю вже змоги
адже, де б не була я,яку не обрала б дорогу
в думках моїх ти, і я не самотня - нас двоє

я більше не скАжу тобі ані слова, мій милий
та ти вже й не чуєш, і нікому все це казати
коханий мій, як зараз важко тебе відпускати
але і на інше не маю ні права, ні сили..


Рецензии