Про любов

Якби я хотів,
Щоб ти мене кохала,
Ти ніжний цвіт садів,
Зоря, що з неба впала,

У мріях своїх йду
Стежинами до тебе,
І кличу,і зову,-
Ти зіронька із неба,

А хочеш, я вкраду
І кину в ноги сонце,
А місяця вплету
Тобі одній в віконце.

Люблю, зову,- не йдеш,
Не бачиш мене, й годі,
Мабуть, тре' мерседеш
Дарити при нагоді.


Рецензии