Fucked up-нутись

fucked up-нутись –
як upgrade-нутись.
тільки в зворотній бік.
напитися у дрова,
в повний бейт... ми всі
стрінемо новий рік.

лишилось би
десь позаду геть
життєве лайно усе.
і трапилось,
мов по задуму б,
диво одне просте.

не мир на планеті
без горя і бід,
не злагода без війни,
не збільшення нам
життя в сто літ.
а просто мене полюби...


Рецензии