Сн г

Перед очима білий сніг.
Він падає тобі до ніг.
Такий лиш білий і пухкий,
Такий чистесенький,легкий.
Витає у повітрі він.
Летить з усіх різних сторін.
То я тобі його несу.
З ним своє серце принесу.
Хоч ми далеко, то і що?
Нам на заваді це «ніщо»?!
Я знаю, що далеко,там
Ти бачиш сніг,хоча і сам.
Коли дивлюсь на нього я,
Як ним вкривається земля,
Коли на віях тане він,
Коли у серці тихий дзвін,
Раптово згадую тебе…
З тобою бачу лиш себе.
Моїм бажанням вмить ти став.
Можливо й сам це загадав…


Рецензии
чуттєве, ніжне...яка ти романтична в мене)))

София Бижко   04.01.2013 14:29     Заявить о нарушении