Седьмое небо

*

–На сьоме небо,
Як туди дійти,
І скільки сходинок
Потрібно подолати?
–На сьоме небо серце доведе.


*
-На седьмое небо
Как туда дойти,
И сколько ступенек
Нужно преодолеть?
-На седьмом небе сердце доведет.


Рецензии