Скрипаль

Ввірвалася струна
На високій ноті,-
Мелодія сумна
Зависла у скорботі,-

Не сотворив симфонію
Скрипаль з своїх долонь,
Не запалив гармонії
Тріпочучий вогонь

І не звучить аккордами
Та музика буття,-
Завмерли мрії гордії
Застиглим почуттям...

Вузлом зв'язав скрипаль струну,-
Добути смичком вальс,
Заграв мелодію сумну,
А зазвучала фальш.


Рецензии