Нi зойку, нi слiз, нi розпачу...

Ні зойку, ні сліз, ні розпачу...
Ні крихти жалю... ні відчаю...
Напоїв коханням – досхочу...
Я дякую Тобі... – віршами...

Ні миті свавільних спогадів,
Ні краплі туги самотньої...
Нема – ні в душі, ні в погляді –
Ні сумніву іскри – жодної...

Я марю Твоїми обіймами -
Та й навіть я їх не знатиму! –
Усміхнено... з мріями-крилами... -
Я завжди на Тебе чекатиму.




фотограф Павел Бодько


Рецензии