Коли ти тягнеш з серця крик

Ненависть спалює тебе,
Крізь холод у одежі рваній,
Ти переможеш люту смерть,
Що бродить тихо між людей.
Кидаєш виклик тільки тим,
Які пітьмою отруїлись,
Година міряє роки і калатає швидко серце,
Коли ти тягнеш з серця крик,
І в небо дивишся порожнє.
Як встати проти зла і кривди,
Коли душа від ран тяжіє,
Коли останній спалах серця,
Стискає ненависть і біль?


Рецензии