Давайте, знову будемо на Ви..

Давайте,  знову будемо на Ви,
Адже ми в почуттях дійшли до краю,
І в тім, що так близькими стали ми,
Гріха в душі я більшого не маю.

Давайте, знову будемо на Ви,
Заплатимо самотніми ночами,
За щастя і всі радості осінньої пори.
Які ми одне одному прощали.

Давайте, знову будемо на Ви,
Хоч, поміж нас вирує ціле море,
Бурхливих хвиль, забарвлені вони,
У спалахи вогнів -таких червоних.

Давайте, знову будемо на Ви,
Щоб каяттям я не картала  душу,
Чужим мені Ви стати не змогли,
Тому, я Вас сама  благати мушу....
      давайте, знову будемо на Ви.


виконання  романсу на сторінці в "однокласниках"


Рецензии