Великодня вiдправа

Великодня відправа...
Співають: Бог єдиний.
Воістину так.
Всі віряни подяку складають...
Дзенькнув болісно в кружці п'ятак.

Скільки років  він вірив, молився
І просив, щоб Господь допоміг.
Та як був жебраком, так і ним залишився...
Неборака-афганець без ніг.


Рецензии
На это произведение написано 8 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.