Три чорних троянди

Три чорних троянди в саду розцвіло
І це темний знак для людей принесло.
Пройшов той час, коли доброта панувала,
Коли віра зневіру сміливо долала!

У світі настали злі переміни,
Ще в минулому не зостались всілякії війни
І можливо тому, ще в світі немає порядку,
Немає добра, немає й достатку.

Перша чорна троянда- це зрада,
Вона для усіх, як звичайная вада!
Людина людині давно уже вовк,
Бо голос сумління у всіх вже замовк.

Друга троянда- то внутрішній страх,
Страх, що перетворює всіх на невдах!
Люди бояться проти проблемів повстати,
Та у кращу сторону життя поміняти!

Третя троянда- то наша зневіра,
Померла в серцях наша вже віра,
Віра у себе, у силу свою
І по життєвій дорозі не йду, а стою!

Три чорних  троянди в саду вже цвіте
Та плоди їх жорстокі, світ уже жне:
То вбивство і війни, голод та горе
То бідність й руїни, й криваеє море!

Мушу стазати- світ тре міняти
Ті чорні троянди в собі тре вбивати
Не можна так жити й дивитись на зло
Та забути добро, що на світі було!


Рецензии
Повністю з Вами згодна - сві тре міняти! Дякую за цікавий вірш! Творчого Вам натхнення!!!

Оксана Низенко   25.01.2014 02:22     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.