На-на вам дров вав ноздр!

Раз ныц я ны памох ля-к Козц

Да й вот тут шося сэрцэ в нас схопыло.
Да, ой! Да шо вш?..
Ну, ны понятно чы мни, Кыла
Но шэ но во ж офт Коз.
А там вжэ й ждуть оно,
Шоп Дурынь з дровм.

НашЧымНыця  ж, дывыся но, сысТрыця.
А вин а во
Но й жрэ в мынэ пшыныцый
Аш цильНый вос.
Ф Огов, х.

Да й вот шануй но вж рохль,
Шо влад щынков
Догледвае вав Сухим Бор
За двох тёкток фш.

Эх-эх! Дай шоб
Увпаразаты в повсьць
Шэ з пар слышок сальцо да кобасы тэй, шо от с кров кнуровськ.

И мы тут зарэ вас всих з Дед Морозко
Да аж, хы, за й Мохро вш:
А ну, быжы хуччий за Довськ!
А то там в Рылавовск
Магазин жыд завёв ш!

Да й во: но й бром там бром.
Бо в Биричь выличь брофь
ХранЦусКымы й вукольм.
Коль дэсь ушла любоф
Ув отпуск Смовж.

Ну, топымо соби вжэ во
Вэсь хутТор с Тор Б,
Шо но напхаф аш торб
Галетый в лабороф. Да мэду вкрав ж. Чы шо? Ага! Ф Шахно Г.

Хай ж вам ьтак всим визёць,
Ек як нам во:
ПрысЛугый – цилый двор.
Аж са й прысмакмы плофф.  Аппех пы й фесь раён – оно шоп ф шоп
Найти цюкров зь.


Рецензии