И вот мы тут смыкав и смыкав,

Пока в хару хрась!
А на вам Блин в Мор Дуб!
Ас трох лох ны как ш,
Ну, а ны в чумадан фш.

Да вот чы-то вмор хоть
Якых тут ятвях.
А ныц щэ ж ны хворы
А ны нават кашль.

Колы ты бо ж Тёмка,
То, га, Надька дасьць: так! Шоб мни тут гондэ палац!
А там кур во ща, бль!

Ий Блиль, да, пудДафсь:
Так, я тут ф Достоеф.
Тры лампочкы в склад. А то я, ха, З ГОРЩЫК да вам ны й 100 грам? 


Рецензии