Ф лософ я життя

Світ кружляє  навколо тебе,
Але гнутись під тебе не стане.
Є Земля для  нас,  і є небо,
І вирує життя непрестанно.
Та життєві хвилі шліфують,
Як каміннячко наші душі,
І вітри, що над нами дують,
Вони в морі є і на суші.
Ми вчимося сприймати долю,
Яку вибрали наші вчинки,
Ми гартуємо серця волю,
Пестим кращі свої хвилинки.
А життя по своїм законам,
Все лікує нам хворі душі,
В наших головах всі  припони,
Лише Віра їх може зрушить.


Рецензии