Да шо ты гондэ хочыш!

Да всё ужэ ж ны то!
Ну, бачыш, жыд в коровник
НикХуйЛина зь прыгВёль. От воно шо в Ру соф.

Мы гондэ думаВ Б СБорник.
За 300 милиён.
А в Кабынеты сволоч
Говорэ: хто таккой?! ПарРоль, Х! Хрыстос найшофсь в жыдков.

Ну, й вот: АсТройЛог в логОвы й,
Дэ хворых а ны чо ж.
Бо нащо добрэ.
Давай обнов свой нос!
А то там слизьКам сопль.

И шо дэ вам од Кобрый...
Чорть видь шо в СтихаРовнь. От иш: берозка? Хай но й рахСцё зь.


Рецензии