Сьогодення

І всяк той чин ворує, оббирає,
а завтра буде, що, на це уваги не звертає,
не знає те, що буде через місяць, через рік!
            ***
А у суспльстві, кожен осторонню сам з собой міркує,
як в сьогоденні сам себе або родину нагодує,
та чим собі прикриє, свій голий не прикритий бік!!!


Рецензии