Diyorlar ki guclulere her sey kolay

Diyorlar ki guclulere her sey kolay
Diyorlar ki gucluler aglamazmis
Onlar sadece gozyaslarindan
Kirmizi gozlerini saklarlarmis

Diyorlar ki gucluler her sey yapar
Onlar sanki Asksiz da yasaya bilirlermis
Onlar sadece agri ile inliyorlar
Kimse olmadi yerlerde gezerlermis

2.01.2013


Рецензии