Санаторiй

Ласкаво просимо у санаторій дивних мрій,
де збудеться найбільш палке бажання.
Корисні прагненння та зраджене кохання,
у комбінаціях найнеможливих дій.

Ласкаво просимо!
Заходьте почастіше!
Вам привілегії і кращі номери -
заходьте милі, разом всі сюди!
а краще на порозі мріть - так буде розумніше...

Тут хто про що загомонить:
хто про церкви, про прощу, про богів,
хто про любов, приреченість людини,
про дружбу націй, кволість ворогів.
Єдиний гул, справ спраглої, родини.

Ласкаво просимо, лиш раз і назавжди.
Залиште всі свої хрести при вході,
а я їх спалю, нишком, при нагоді
щоб зрозуміли, в всякого свої страсні стовпи
не схожі жодному творінню у природі!


Рецензии