Сповiдь душi

Сьогодні я живу,
Ще якось-то існую.
Дасть Бог – я не помру,
Іще деньок по цій землі знов походжу я.

Я не побачу більше вас,
Моя донечко й онучко,
Настав мені піти вже час –
Життя таке скороминуче.

Багато помилок я скоїв
В своїм житті й не раз.
Якби ж то час усе загоїв,
Послав Господь іще хоч шанс!

Пробачте мене, що жив не для вас,
Пробачте, що кажу про це в останній раз,
Не тримайте на мене зла –
Така вже доленька моя…

п.с. Пам'яті мого дядька. Нехай земля йому буде пухом...


Рецензии