Нелюбов...

Де взяти натхнення для тої уяви,
Що душу у небо мою підійме?
Де взяти ту силу, щоб взяти в облаву
Розкраяну  душу і  серце своє?…
Чи можна  у морі без компаса плисти,
Без ока  побачити світу покров?
Отак і мені… Без любові не жити.
І  знову  люблю!  Люблю нелюбов…
Люблю я того, кого ще  не бачу.
Говорю  до того, хто все мовчить.
Чекаю його! І буду чекати.
В уяві моїй  образ мрії стоїть...…
Чи можна любити за нелюбов?!
Чи можна кохати за забуття?
Питання це ставлю собі  я. І знов
Люблю нелюбов, як своє життя...


Рецензии