Фей рверк

Опівночі  тишу салют розрива
Угору  злітають ракети –
То свято чиєсь у небо зліта!
І світиться небо банкетом…
Ось сотні зірок зависли вгорі
Та впасти донизу їм  треба…
Не хочуть.. Та мусять! Бо їм
Дорога закрита у небо…
Звисока  сіяти і споглядать-
Така їхня мрія одвічна!
У всіх феєрверків доля одна:
Сяйнувши, упасти  велично…


Рецензии