Одкровення

Не знаю правда це, чи ні, що кажуть: «Скоро кінець світу!
Три дні ми будемо в пітьмі, і людство разом кане в літу».
Страшний кінець у небуття – чи то вогонь, чи може ливень………….
В вірі безсмертя – сенс життя! Новий виток – четвертий рівень.
Та я не думаю, що нам аби піднятись вище духом
Потрібно марить забуттям, літати в небі мертвим пухом…
Хто наробив гармидер цей – в житті круті, напевно, перці.
Їм би закінчити ліцей, бо кінець світу – у них в серці!!!


Рецензии