Запах мами

  Задивлюся  у небо високе,
Обійму синій обрій п"янкий.
Бачу ж мамині очі бездонні
І ловлю її запах трункий...

Пахне мама моя добротою,
Сонцесяйним промінням ясним…
Пахне мама  весною, зимою
І врожаєм осіннім рясним…

Не забути ту мить вже ніколи
Під матусиним теплим крилом!
Відчуваю бо й досі довкола
Маму з запахом матіол…


Рецензии