***

Песи... ни тапкандыр кызлар шуӊарда?!
Кая карама: "ава"ларда, сурәтләрдә-
Үзләрен шул хайванчыкка тәӊгәл таба.
Нәрсәдәндер, белмим, мондый сәер тиӊләштерү,
Нинди хикмәт, баглантылар, мәсъәләсе нидән тора?!
Тик беләмен үзем кебек бер арыслан
                моӊа һич тә булмады риза!


Рецензии