Вернувся з арм

На мене хрюкав ти по-свинськи
І рилом розплескав салат...
А я, дурепа, сподівалась,
Що прийде молодий солдат.

Такий красивий із косицьов,
Культурний, чемний... Просто клад!
А ти мене послав в гузицю,
При всіх, показуючи зад.


Рецензии