Ялгышларны кабатламыйк

Гомернен ин матур чагы,
Безнен эле яратыр чак,
Кадерлэрен белеп яшик,
Йорэклэргэ ягыйк учак...

Юлларына синен сибэм
Зэнгэр чэчэклэрне жыеп,
Гомеркэйлэр ай тиз утэ,
Яшик кадерлэрен тоеп.

Кузгэ-куз карашып кына,
Яшэулэргэ ни сон житэ,
Гомер мизгел, аргамактай,
Утэдэ бит хазер китэ...

Ялгышларны эйдэ кабатламыйк,
Уткэннэрдэ инде, житкэннэр...
Бэхеткэйнен кадерен белик,
Котеп еллар утеп киткэннэр.

Бу тормышта инде барда житкэн,
Дуслар булып яшик анлашып,
Кире кайтмыйк берук, уткэннэргэ,
Юлларыннан китмэ адашып...


Рецензии